WIJ ZIJN
HARTKWARTIER

ONZE
TIJD
IS NU

 

 

We staan voor positieve verandering. We verzorgen educatieve projecten op het gebied van muziek, dans en kunst. Onze projecten staan in het teken van creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.


We zijn een jonge organisatie met een netwerk van ervaren coaches, die zich hart maken voor de toekomst van de jeugd. We willen jongeren inspireren en helpen om hun purpose te ontdekken. Daarom bieden we jongeren tools waarmee ze een positief zelfbeeld, zelfvertrouwen en eigenwaarde creëren. Onze werkwijze is erop gericht de verbeeldingskracht en het creatief vermogen te stimuleren. We geloven dat wat je aandacht geeft groeit.

DE VONK

DE VONK

Projectvorm:
Duur:
Doelgroep:
Multidisciplinair dagproject
5-6 uur
Voortgezet onderwijs
De vONk is een multidisciplinaire interactieve hiphopmusical, waarbij de jongeren zelf deel worden van het verhaal. Aan de hand van de elementen van creatie wordt er een scheppingsverhaal afgebeeld waarin Vader Tijd Moeder Natuur meeneemt op een reis van de oorsprong van muziek naar de elektronische muziekstijlen van nu. Van analoog naar digitaal en van stam naar stad! Voordat de voorstelling begint volgen de jongeren workshops in verschillende disciplines. De elementen vuur, water, lucht en aarde komen overeen met de hiphop- elementen rap, dj, graffiti en breakdance. It’s bigger than Hip Hop! De vONk laat zien hoe alle vormen van kunst, muziek en dans met elkaar verweven zijn en altijd veranderen onder invloed van technologie. De jongeren worden in hun element gebracht om samen met de creative coaches van Hartkwartier te schitteren in de voorstelling. De voorstelling is geheel voorzien van muziek, licht en een geanimeerde achtergrond als decor. De vONk is aan!

Date

24 February 2016

Tags

Voorstelling

WIE ZIJN WIJ

CONTACT

Benieuwd hoe Stichting Hartkwartier een kloppende oplossing kan bieden? Interesse in één van onze projecten? Neem contact met ons op!

VOLG HET HART

Stichting Hartkwartier
Postbus 476
7500 AL Enschede

Email: info @ hartkwartier.org

Telefoon:
06 160 188 98 (Mark de Greef)
06 489 310 32 (Bart Hilhorst)

Facebook