WIJ ZIJN
HARTKWARTIER

ONZE
TIJD
IS NU

 

 

We staan voor positieve verandering. We verzorgen educatieve projecten op het gebied van muziek, dans en kunst. Onze projecten staan in het teken van creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.


We zijn een jonge organisatie met een netwerk van ervaren coaches, die zich hart maken voor de toekomst van de jeugd. We willen jongeren inspireren en helpen om hun purpose te ontdekken. Daarom bieden we jongeren tools waarmee ze een positief zelfbeeld, zelfvertrouwen en eigenwaarde creëren. Onze werkwijze is erop gericht de verbeeldingskracht en het creatief vermogen te stimuleren. We geloven dat wat je aandacht geeft groeit.

#BEATTHESTREET

#BEATTHESTREET

Projectvorm:
Duur:
Doelgroep:
Multidisciplinair dagproject
5-6 uur
Voortgezet onderwijs
#BEATtheSTREET is een dagproject dat in het teken staat van kunststijlen afkomstig van de straat. Onze hedendaagse cultuur is grotendeels geïnspireerd door het straatbeeld uit de grote steden van de wereld. Veel muziek, dans, mode en kunst ontstaat buiten waar de mentaliteit ‘van niets iets maken’ geldt. Van grafitti, stencil art en streetfashion tot beatboxing en rap, van rhythm&trash tot breakdance en streetdance. Tijdens deze dag komen jongeren in aanraking met de veelzijdigheid en creativiteit van de straat. Aan het eind van het project komt alles samen in een presentatie. Het voornaamste doel is om jongeren te laten ervaren dat de afwezigheid van dure middelen en materialen juist kan leiden tot creativiteit.

Date

24 February 2016

Tags

Dagproject

WIE ZIJN WIJ

CONTACT

Benieuwd hoe Stichting Hartkwartier een kloppende oplossing kan bieden? Interesse in één van onze projecten? Neem contact met ons op!

VOLG HET HART

Stichting Hartkwartier
Postbus 476
7500 AL Enschede

Email: info @ hartkwartier.org

Telefoon:
06 160 188 98 (Mark de Greef)
06 489 310 32 (Bart Hilhorst)

Facebook