WIJ ZIJN
HARTKWARTIER

ONZE
TIJD
IS NU

 

 

We staan voor positieve verandering. We verzorgen educatieve projecten op het gebied van muziek, dans en kunst. Onze projecten staan in het teken van creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.


We zijn een jonge organisatie met een netwerk van ervaren coaches, die zich hart maken voor de toekomst van de jeugd. We willen jongeren inspireren en helpen om hun purpose te ontdekken. Daarom bieden we jongeren tools waarmee ze een positief zelfbeeld, zelfvertrouwen en eigenwaarde creëren. Onze werkwijze is erop gericht de verbeeldingskracht en het creatief vermogen te stimuleren. We geloven dat wat je aandacht geeft groeit.

JEWEETZELF! (JWZ!)

JEWEETZELF! (JWZ!)

Projectvorm:
Duur:
Doelgroep:
Dagproject of lesreeks
4-6 uur of 7 lessen
Voortgezet onderwijs
Jeweetzelf! is een uitspraak die je vaak hoort bij jongeren. De vraag blijft echter wat jongeren daadwerkelijk over zichzelf weten. In het JWZ!-project gaan jongeren met behulp van creatieve middelen, zoals rap, dans, muziek en visuele kunst bezig met zelfontwikkeling en bewustwording. Ze krijgen verschillende workshops van de creative coaches van Hartkwartier, met als voornaamste doel ze te inspireren bij het vinden van hun kracht en mogelijkheden. Er wordt ingegaan op de vraag hoe je je dromen kunt realiseren en omzetten naar concrete doelen. Tijdens de lessen worden ze begeleid bij het ontdekken van hun purpose en krijgen ze tools aangereikt waarmee ze stap voor stap naar een positiever zelfbeeld, een verhoogd gevoel van eigenwaarde en meer zelfvertrouwen toewerken. Aan het einde van de reeks presenteren de jongeren aan elkaar welke stappen ze hebben gezet.

Date

24 February 2016

Tags

Dagproject, Lessenreeks

WIE ZIJN WIJ

CONTACT

Benieuwd hoe Stichting Hartkwartier een kloppende oplossing kan bieden? Interesse in één van onze projecten? Neem contact met ons op!

VOLG HET HART

Stichting Hartkwartier
Postbus 476
7500 AL Enschede

Email: info @ hartkwartier.org

Telefoon:
06 160 188 98 (Mark de Greef)
06 489 310 32 (Bart Hilhorst)

Facebook