WIJ ZIJN
HARTKWARTIER

ONZE
TIJD
IS NU

 

 

We staan voor positieve verandering. We verzorgen educatieve projecten op het gebied van muziek, dans en kunst. Onze projecten staan in het teken van creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.


We zijn een jonge organisatie met een netwerk van ervaren coaches, die zich hart maken voor de toekomst van de jeugd. We willen jongeren inspireren en helpen om hun purpose te ontdekken. Daarom bieden we jongeren tools waarmee ze een positief zelfbeeld, zelfvertrouwen en eigenwaarde creëren. Onze werkwijze is erop gericht de verbeeldingskracht en het creatief vermogen te stimuleren. We geloven dat wat je aandacht geeft groeit.

FUTURE=NOW

FUTURE=NOW

Projectvorm:
Duur:
Doelgroep:
Multidisciplinair dagproject
5-6 uur
Voortgezet onderwijs
We zijn inmiddels aanbeland in het jaar waarin we volgens de film Back to the Future rond kunnen vliegen op hoverboards. De toekomst is nu. We leven in het digitale tijdperk. Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en bieden talloze nieuwe kansen voor creativiteit. Jongeren groeien op met smartphones, tablets en social media. Het ontstaan van deze media brengt ook nieuwe muziek en kunstvormen voort en doet een aanspraak op onze verbeelding. Tijdens dit dagproject verkennen jongeren samen met de creative coaches van Hartkwartier de mogelijkheden die nieuwe media bieden om kunst te maken. Van video mapping en stopmotion, music producing, dj-ing, lichttechniek, videogamedesign tot het maken van een hologram. Deze dag heeft als doel om jongeren te prikkelen om na te denken over de invloed van de technologie op muziek en kunst. Alle creaties die ze maken passen bij het thema Toekomst en worden aan het eind van het project gepresenteerd in een voorstelling waarin de disciplines naadloos in elkaar overvloeien.

Date

24 February 2016

Tags

Dagproject

WIE ZIJN WIJ

CONTACT

Benieuwd hoe Stichting Hartkwartier een kloppende oplossing kan bieden? Interesse in één van onze projecten? Neem contact met ons op!

VOLG HET HART

Stichting Hartkwartier
Postbus 476
7500 AL Enschede

Email: info @ hartkwartier.org

Telefoon:
06 160 188 98 (Mark de Greef)
06 489 310 32 (Bart Hilhorst)

Facebook